fbpx

Милош Будимир

Милош Будимир е студент на Факултетот за електро-технички науки во Белград. Тој повеќе години е дел од иницијативата „Ne davimo Beograd". Особен интерес му се теми поврзани со дигитална демократија и грасрутс граѓански иницијативи.

Граѓаните во борба за чист воздух

Милош Будимир

07.02.20

ALB  SR Милош Будимир Сè додека нашите држави не се посветат потемелно на проблемот со загаденоста на воздухот, ни останува да преземаме мерки...

Граѓаните во борба за чист воздух

Милош Будимир

07.02.20

ALB  SR Милош Будимир Сè додека нашите држави не се посветат потемелно на проблемот со загаденоста на воздухот, ни останува да преземаме мерки...