fbpx

Shkupi i zgjuar: Agjendë e re për kryeqytetin

17.11.21

Martin Nikolovski E ardhmja është përplot me zgjidhje, përderisa nuk i marrim serioizisht problemet dhe të bëjmë plane dhe të njëjtat t’i ndjekim. Pajisje të zgjuara, telefona të zgjuar, këto janë kohë që kërkojnë zgjidhje të zgjuara për qytetet ku...