fbpx

Operacioni Ladomirova: Operacioni informativ rus për të mbuluar varret masive të viktimave në Ukrainë dështoi

Peter Dubóczi

19.10.22

Më 16 shtator 2022, ndërsa u gjetën varreza masive me qindra viktima të agresionit rus në qytetin ukrainas Izium, në të njëjtën kohë, në Sllovaki po zhvillohej një nga shumë operacionet informative dhe ndikimit rus. Igor Bratchikov, ambasadori rus në...

Shpëtimi i ekonomisë kroate nuk është në masat dhe mjetet e Bashkimit Evropian, por në reformat rrënjësore të të gjithë sistemit

30.09.20

Nikolina Lednicki Me shpërthimin e pandemisë së koronavirusit, futjen e masave epidemiologjike dhe mbylljen e kufijve, në shoqërinë kroate filluan të diskutohen reformat e nevojshme. Prej vitesh flitet se si nuk mund të mbështetemi te turizmi si dega më e...