fbpx

Komisionet historike si qasje në tejkalimin e konflikteve historiografike-politike

06.12.18

МК   ALB doc. D-r Petar Todorov dhe doc. D-r Darko Stojanov Qëllimi i komisioneve dypalëshe historike është shtrimi i dorës për tejkalim të konflikteve të cilat burojnë nga shpjegimet e ndryshme të të kaluarës. Komisionet për herë të parë...