fbpx

Ramadan Çipuri

Ramadan Çipuri është profesor në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës, Shqipëri. Studimet e tij përqendrohen në çështje që lidhen me etikën e mediave dhe ai është autori i dy librave. Ai e zhvillon karrierën e tij si pjesë e stafit akademik që nga viti 2008 në disa universitete në Shqipëri. Ai më parë, për tetë vjet, ka punuar si gazetar për disa media kombëtare dhe të huaja. Ka përfunduar studimet e tij për gazetari në Universitetin e Stambollit, në Turqi, në vitin 2004.

Faktorët e shikushmërisë së lartë të telenovelave turke në Ballkan

Ramadan Çipuri

08.02.19

 MK   SR prof. d-r Ramadan Çipuri Edhe pse në disa vende nuk janë në pikun e tyre, telenovelat turke duket se po vijojnë me suksesin e tyre jo vetëm brenda Turqisë, por edhe në shumë vende të ndryshme të botës.Vendet e Ballkanit Perëndimor...

Vallë nëse kontrolli i përshtatshmërisë dhe miratimi i gjykatësve  në Shqipëri e afron shtetin ndaj UE?

Ramadan Çipuri

14.12.18

МК   ALB prof. d-r Ramadan Çipuri Procesi i kontrollit nuk duhet të fillojë nga sistemi gjyqësor, por nga përfaqësuesit ekzekutiv dhe nga anëtarët e parlamentit, jo vetëm të atyre që sot janë në pushtet, por edhe të atyre që me vite e kanë...