fbpx

Monitorimi dhe të dhënat – mjeti i vetëm për menaxhimin e duhur të burimeve ujore

17.01.22

Dr. Slaven Conevski, Todor Conevski, Prof. Dr. Svetislav Krstiq Shfrytëzimi dhe kapaciteti i saktë i burimeve ujore në vendin tonë është i pamundur të llogaritet me saktësi për shkak të mungesës së matjeve të vazhdueshme hidrologjike dhe monitorimit të...