fbpx

Vladimir Atanasov

Vladimir Atanasov është një konsulent për vlerësimin financiar të rreziqeve dhe performancës dhe tregtar i FOREX. Ai ka kryer studimet diplomike në Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Universitetin Amerikan të Romës dhe më pas ka kryer studimet master në Financa në Shkollën Londineze të Biznesit.

Sa mund të ndihmojnë ndryshimet në sjelljen e kafshëve për të “parashikuar” tërmetet?

Ljubço Jovanov

Katerina Drogreshka

17.07.23

Edhe pse parashikimet nuk kanë qenë kurrë të popullarizuara, madje edhe kur pas "profecive" të tilla qëndrojnë shkencëtarë të shquar - sizmologë, duket se gjetja e çfarëdolloj ligjshmërie midis ndryshimeve mjedisore, pak para se të ndodhë një tërmet,...

Dështimi i Bullgarisë sa i përket vaksinimit kundër KOVID-19: rreziqe të mëdha, rezultate mediokre

Vladimir Atanasov

12.04.21

Vladimir Atanasov Programi i vaksinimit i Bullgarisë mund të konsiderohet vetëm si një dështim. Mund të jetë pasojë e një numri faktorësh – organizimit të dobët, paaftësisë dhe konfliktit të mundshëm të interesit. Nga ana tjetër, drama, e cila...