Vedrana Simičević

Vedrana Simičević është një gazetare dhe redaktore e pavarur me seli në Rijeka, Kroaci. Me një formim arsimor në psikologji, ajo është e specializuar në shkencë, mjedis dhe çështje sociale. Ajo është një nga anëtarët themelues të Shoqatës Kroate të Shkrimtarëve të Shkencës dhe një anëtar bordi i Rrjetit Ballkanik të gazetarëve të shkencës. Vedrana aktualisht po punon në dy projekte të ndryshme hetimore, si një anëtar i programit Ballkan Fellowship për Gazetarinë e Ekselencës dhe si një marrës i grantit të programit Reporters in the Field.

Ritëm tmerrësisht i ngadaltë i vaksinimit në Kroaci

Vedrana Simičević

09.04.21

Vedrana Simičević Nepotizmi, strategjia dhe komunikimi i dobët me publikun shënuan muajt e parë të vaksinimit dhe ndikuan në faktin që Kroacia aktualisht të gjendet në fund të shkallës së BE-së për sa i përket përqindjes së popullsisë së vaksinuar....