fbpx

Anastas Vangeli

БЛОГЕРИ АЛБ

01.07.20

Прегледи

Anastas Vangeli 120x160Anastas Vangeli është doktor i shkencave sociale. Ai është pedagog në kampusin e Shangait, në Shkollën e Lartë për Shkenca Komerciale në Anzhe (ESSCA School of Management), Francë dhe studiues në Institutin për BE dhe Azinë pranë ESSCA. Ai, gjithashtu, është bashkëpunëtor i lartë, i jashtëm në Projektin "Kina dhe Mesdheut" pranë Institutin të Torinos për Politikën Botërore (T.wai), Itali.