fbpx

Aida Ramushoviq

БЛОГЕРИ АЛБ

14.12.18

Прегледи

aida ramusovic 120x160

Aida Ramushoviq është e përfshirë në gazetari dhe media për më shumë se 15 vjet. Ajo ka punuar si gazetare dhe producente në radio dhe në televizion. Si redaktore e programit informativ “Vjesti” për një kohë të gjatë, Aida u bë ombudsmani i parë i mediave në Mal të Zi. Aida Ramusoviq është drejtoreshë e OJQ-së NOMEN dhe punon si këshilltare për media dhe si eksperte e marrëdhënieve me publikun.