fbpx

Alphonse Rakaj

БЛОГЕРИ АЛБ

08.02.21

Прегледи

Alfonc Rakaj 120x160Alphonse Rakaj është një studiues dhe koordinator i projektit për demokratizimin, sigurinë dhe integrimin e Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor në Institutin e Studimeve Politike në Tiranë. Ai ka një diplomë master në marrëdhëniet ndërkombëtare nga King's College London. Ai përfundoi studimet e tij universitare universitare në Oregon State University, SHBA.