fbpx

Ana Neshovska

БЛОГЕРИ АЛБ

06.10.15

Прегледи

ana nesovksaAna Neshovska është studente në Fakultetin Juridik, Justiniani i Parë në Shkup, për shkenca juriduke. Interes të veçantë për të kanë të drejtat e njeriut dhe realizimi i tyre përmes prizmit interdisiplinar të së drejtës dhe sociologjisë, ligjit dhe filozofisë, si dhe ligjit dhe letërsisë. Ajo ka pasion të lexojë libra dystopianë.