fbpx

Andrej Petrovski

БЛОГЕРИ АЛБ

25.12.19

Прегледи

Andrej Petrovski 120x160Andrej Petrovski ka mbaruar master për krim kompjuterik. Ai është Drejtor Teknik i Fondacionit SHARE në Beograd. Fokusi i tij janë sulmet kibernetike ndaj mediave online dhe organizatave të shoqërisë civile  në Serbi. Ai është autori i disa punimeve në fushën e sigurisë kompjuterike, privatësisë të informacionit dhe sajber-krimit.