fbpx

Aneta Shijakova

БЛОГЕРИ АЛБ

30.11.16

Прегледи

aneta sijakovaAneta Shijakova mban një diplomë master në politikë ndërkombëtare nga Fakulteti i Drejtësisë, dhe po punon për një disertacion doktorature në Fakultetin e Teknologjive të Informacionit dhe Komunikimit në Universitetin "Shën. Klimenti i Ohrit”- Manastir. Si trajner i certifikuar për gazetari dhe marrëdhënie me publikun, ajo jep mësim në fushën e arsimit joformal në Maqedoni dhe në rajon. Si specialiste e fushës, ajo mban leksione në lëndën e marrëdhënieve me publikun në "Akademinë e Biznesit Smilevski", pas përvojës së mëparshme në Fakultetin e Administrimit dhe Menaxhimit të Sistemeve të Informacionit. Ajo është një gazetare aktive në kanalin televiziv kombëtar Kanal 5 dhe të përjavshmen "Javnost" dhe është bashkëpunëtore nga Maqedonia në ueb-botimin amerikan "JustLuxe".