fbpx

Arbër Fetahu

БЛОГЕРИ АЛБ

19.04.21

Прегледи

Arber Fetahu 120x160Arbër Fetahu përfundoi diplomën Bachelor në Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës, dhe masterin në Studime Globale në Universitetin Shtetëror të Misurit. Ai aktualisht është i angazhuar si bashkëpunëtor hulumtues në Grupin për Studime Ligjore dhe Politike (GLPS) në Prishtinë, Kosovë. Ai më parë ka punuar si studiues në Institutin Kërkimor të Zhvillimit dhe Çështjeve Evropiane (RIDEA) dhe para kësaj si gazetar në TV Klan Kosova. Puna e tij është përqendruar kryesisht në Politikën e Jashtme, politikën publike, demokratizimin, integrimin evropian dhe qeverisjen.