fbpx

Besart Laçi

БЛОГЕРИ АЛБ

18.11.19

Прегледи

Besart Laci 120x160Besart Laçi është student me bursën Chevening i Qeverisë Britanike. Ai mbaroi studimet master në marketing në Universitetin e Edinburgut, Mbretëria e Bashkuar. Besarti është koordinator i nismës "Lëvize gishtin" dhe ka një përvojë shumëvjeçare në sektorin joqeveritar.