fbpx

Biljana Ginova

БЛОГЕРИ АЛБ

25.01.21

Прегледи

Biljana Ginova 120x160Biljana Ginova është një aktiviste feministe dhe queer e përfshirë në disa lëvizje kombëtare, rajonale dhe evropiane LGBTI. Ajo përfundoi masterin në Universitetin e Sussex në Mbretërinë e Bashkuar nën programin Gjinia, Dhuna dhe Konflikti. Ajo aktualisht është e punësuar në Shoqatën LGBTI - ERA për të Drejta të Barabarta në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi si Kryetare e Avokatisë.