fbpx

Branimir Jovanoviq

БЛОГЕРИ АЛБ

20.05.20

Прегледи

Branimir Jovanovic 120x160Branimir Jovanoviq është studiues ekonomik dhe profesor i ekonomisë në Institutin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane, Shkup. Ai mbrojti doktoratën në temën krizë financiare në Universitetin “Tor Vergata” në Romë. Ai ka punuar në Bankën Kombëtare, në Ministrinë e Financave dhe në Universitetin e Torinos. Më shumë informacione rreth tij në faqen e tij të internetit: branimir.site