fbpx

Butrint Berisha

БЛОГЕРИ АЛБ

05.02.21

Прегледи

Butrint Berisha 120x160Butrint Berisha është një hulumtues në Institutin e Prishtinës për Studime Politike (PIPS) dhe një kontribues i rregullt në Sbunker. Ai ka përfunduar studimet MA për shkenca politike në Universitetin e Stokholmit, por gjithashtu ka studiuar edhe në Universitetin e Strathclyde, në Mbretërinë e Bashkuar. Interesimi i tij kryesor i hulumtimit është politika e zgjerimit e BE-së karshi Ballkanit Perëndimor, njohja e shtetit, marrëdhëniet rajonale etj.