fbpx

Daniela Vukčević

БЛОГЕРИ АЛБ

26.03.21

Прегледи

Daniela Vukcevic 120x160Daniela Vukčević është e diplomuar për gazetari dhe komunikim në Fakultetin e Shkencave Politike në Universitetin e Beogradit. Ajo ka më shumë se 10 vjet përvojë profesionale në mediat malazeze dhe rajonale të Malit të Zi, të shkruara dhe elektronike, të specializuara në ekonomi dhe financa. Autor i disa punimeve kërkimore në fushën e medias.