fbpx

Dea Zdravkovska

БЛОГЕРИ АЛБ

03.02.17

Прегледи

portret200250Dea Zdravkovska është studente në Institutin e Biologjisë në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Matematikës në Shkup. Ajo është anëtare e Shoqatës Kërkimore të Studentëve Biologë dhe Shoqatës Ekologjike të Maqedonisë. Ka një interes të veçantë për kërkimin shkencor, si dhe organizimin e studentëve dhe rininë në shoqëri.