fbpx

Elizabeta Sekirarska

БЛОГЕРИ АЛБ

01.04.16

Прегледи

sekirarska elizabetaElizabeta Sekirarska është profesoreshë në shkollën e mesme "Pero Nakov" - Kumanovë. Punon në mënyrë aktive në zbatimin e metodave dhe teknikave moderne mësimore interaktive dhe si trainer dhe zhvillues i mjeteve kompjuterike për të punuar në klasë. Ajo është anëtare e bordit redaktues të revistës pedagogjik "Udhëkryqe Arsimore", ku boton punimet e saj profesionale, disa prej të cilave kanë marrë edhe çmime. Në vitin 2013, ajo u shpall Arsimtarja e Vitit në kategorinë e Shkollave të Mesme.