fbpx

Filip Nacoski

БЛОГЕРИ АЛБ

07.03.17

Прегледи

filip nacoski 120x160Filip Nacoski u diplomua në gjuhë dhe letërsi italiane në Fakultetin e Filologjisë "Blazhe Koneski" në Shkup dhe e përfundoi shkollën një vjeçare të gazetarisë në MIM. Ai është redaktori i Offside, seksioni sportiv i portalit offline.net.mk dhe më parë ka qenë redaktor i revistës mujore sportive "Esport" si dhe gazetar në redaksitë informative të TV A2 dhe TV Kanal 5, si dhe në emisionin për gazetari investigative "KOD" .