fbpx

Goran Temenugov

БЛОГЕРИ АЛБ

27.01.16

Прегледи

goran temenugovGoran Temenugov ka një karrierë gazetareske 21 vjeçare. Ai ka punuar në televizion, radio, gazeta ditore dhe javore. Aktualisht është i angazhuar në Alsat-M TV si gazetar, redaktor lajmesh dhe redaktor i redaksisë ekonomike. Ai ka qenë i specializuar në ekonomi për gati 17 vjet. Përveç gazetarisë së përditshme, në karrierën e tij ai është autor dhe ka moderuar edhe emisione, disa në ekonomi, disa në politikë. Aktualisht, fushat kryesore të raportimit janë: politika fiskale dhe monetare, si dhe sektori i telekomunikacionit.