fbpx

Gorica Naxhinska

БЛОГЕРИ АЛБ

11.11.16

Прегледи

gorica nadjinska 120x160Gorica Naxhinska aktualisht është duke përgatitur një tezë master në fushën e gjenocidit të studimeve master për të Drejtën Ndërkombëtare dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Fakultetin e Drejtësisë në Shkup. Në vitin 2014, ajo bëri një vizitë studimore në Fakultetin Filozofik në Ljubjana, Slloveni. Ajo ishte praktikante në Asociacionin Maqedonas të Avokatëve të Rinj, zyrën e Avokatit të Popullit të Republikës së Maqedonisë dhe në një zyrë ligjore. Që nga viti 2015 ai ka punuar në Qendrën për Kërkime Juridike dhe Analiza si Asistente Programore.