fbpx

Igor Todorovic

БЛОГЕРИ АЛБ

01.07.20

Прегледи

Igor Todorovic 120x160Igor Todorovic është një gazetar që specializuar në financa dhe energjetikë në nivel global. Në mënyrë të barabartë ndjek temat e Ballkanit, me theks mbi tranzicionin dhe tejkalimin e pasojave të luftës, migracionin dhe emancipimin. Merret me redakturë dhe përkthen. Ka marrë pjesë në projekte artistike dhe humanitare.