fbpx

Ilina Mangova

БЛОГЕРИ АЛБ

10.08.17

Прегледи

Ilina Mangova 120x160Ilina Mangova ka përfunduar masterin  në politikë komparative - demokraci në Shkollën Ekonomike dhe Shkencës Politike në Londër (LSE), në Britaninë e Madhe. Aktualisht është studente e doktoratës në Fakultetin e Drejtësisë, Departamenti i Studimeve Politike, ku ajo eksploron rolin e drejtuesve në tranzicion drejt demokracisë. Ajo po udhëheq programin e Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI) në Maqedoni.