fbpx

Isak Vorguçiq

БЛОГЕРИ АЛБ

06.07.20

Прегледи

Isak Vorgucic 120x160Isak Vorguçiq - Është producent dhe menaxher ekzekutiv i radiotelevizionit "Kim" në Çaglavicë, Kosovë, që nga themelimi i tij në vitin 2000. Interesat e tij janë gazetaria, teologjia dhe arsimi ushtarak.