fbpx

Ivan Kolevski

БЛОГЕРИ АЛБ

09.07.18

Прегледи

Ivan KolevskiIvan Kolevski ka mbaruar Fakultetin Juridik në Shkup. Ai mbaroi studimet master në Universitetin e Vjenës në fushën e së drejtës ndërkombëtare të drejtës së biznesit evropian. Që nga viti 2014 ai punon si bashkëpunëtor i gjykatës në Gjykatën e Apelit në Manastir. Me interes të veçantë janë harmonizimi i praktikës gjyqësore dhe aspektet juridike të planifikimit urban, mbi të cilat janë botuar disa artikuj dhe botime.