fbpx

Ivan Vëçkov

БЛОГЕРИ АЛБ

23.12.16

Прегледи

Ivan Vckov 120x160Ivan Vëçkov u diplomua në Universitetin e Oulu, Finlandë në fushën e financave dhe Universitetin e Uellsit - Institute, Kardif, në fushën e menaxhimit të agrobiznesit. Interesat e tij janë në fushat e makroekonomisë, tregjet financiare dhe instrumenteve financiare. Ai është anëtar i Shoqatës finlandeze të të diplomuarve në shkollat e biznesit. Që nga viti 2015, ai ka qenë pjesë e ekipit të Financave Think, ku ai punon në çështje që lidhen me transparencën fiskale, remitencat dhe hendekun gjinor të pagave.