fbpx

Ivana Vellkovska

БЛОГЕРИ АЛБ

30.01.18

Прегледи

Ivana Velkovska 120x160Ivana Vellkovska ka titullin master në Ekonomi Ndërkombëtare dhe Studiuese në Qendrën për Analizë Ekonomike (www.cea.org.mk). Interesat e saj kërkimore përfshijnë financat publike, pabarazinë ekonomike dhe politikat tatimore. Ajo ka punuar për Blumberg dhe Prajsvoterhauskupers.