fbpx

Ivo Kunovski

БЛОГЕРИ АЛБ

04.08.21

Прегледи

Ivo Kunovski 120x160

Ivo Kunovski është një psikolog klinik, specialist i psikologjisë mjekësore në Klinikën Universitare të Psikiatrisë në Shkup. Në praktikën e tij ai merret me çështjet e psikodiagnostikimit, psikoterapisë, si dhe punët kërkimore shkencore duke u perqëndruar në programet për parandalimin dhe trajtimin e çrregullimeve psikologjike.