fbpx

Edison Jakurti

БЛОГЕРИ АЛБ

08.07.20

Прегледи

Edison Jakurti 120x160Edison Jakurti është kandidat për doktor të ekonomisë në Universitetin Frej Berlin (Freie Universität Berlin). Kohë më parë u emërua Zëvendës Ministër i Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Sipërmarrjes dhe Investimeve Strategjike në Kosovë. Ai është magjistër i politikës ndërkombëtare, me fokus në ekonominë e aplikuar nga Universiteti Djuk në SHBA, ndërsa ka përfunduar studimet e tij universitare në ekonomi dhe statistikë në R.I.T. Ka punuar si asistent për hulumtim dhe ligjërim në Universitetin Djuk dhe si konsulent i Bankës Botërore në Uashington.