fbpx

Janaki Mitrovski

БЛОГЕРИ АЛБ

29.11.19

Прегледи

Janaki Mitrovski 120x160Janaki Mitrovski ka përfunduar studimet e masterit në Fakultetin e Drejtësisë "Justiniani i Parë” në Universitetin “Shën Cirili dhe Metodij” në Shkup, në vitin 2014, me temën "Legalizimi si mënyrë e luftimit të trafikut të drogës". Ai është themeluesi i Shoqatës për Kanabisin dhe Politikat e Gjelbra BILKA Shkup.