fbpx

Georgia Naku

БЛОГЕРИ АЛБ

02.04.21

Прегледи

Georgia Nakou 120x160Georgia Naku shkruan për zhvillimet aktuale në politikë dhe kulturë. Ajo ka një përvojë shumëvjeçare në sektorin e financave alternative, ka punuar për organizata think-tank në sektorin e energjisë dhe është autore e disa punimeve akademike. Ajo gjithashtu ka interes në fushën e saj kryesore të studimit - arkeologji.