fbpx

Jona Koprencka

БЛОГЕРИ АЛБ

01.07.19

Прегледи

Jona Koprencka është asistente në Departamentin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Shkencave Politike në Universitetin Epoka   në Tiranë, Shqipëri. Ajo është ish- zëvendësredaktore e web-portalit on-line “Gazeta Mendimi”, i cili, përveç të tjerash, mbulon çështje që lidhen me konfliktet në Lindjen e Mesme dhe marrëdhëniet midis Rusisë dhe NATO / SHBA-së në Ballkan.