fbpx

Katarina Tadiç

БЛОГЕРИ АЛБ

28.01.21

Прегледи

Katarina Tadic 120x160Katarina Tadiç ka një përvojë tetëvjeçare duke punuar në sektorin civil në Serbi dhe rajon. Ajo u diplomua në Fakultetin e Shkencave Politike dhe përfundoi Masterin në Kërkimin e Politikave Publike në Universitetin e Bristol. Ajo aktualisht jeton dhe punon në Beograd.