fbpx

Kiril Arsovski Përzho

БЛОГЕРИ АЛБ

06.10.15

Прегледи

Kiril Arsovski 120x160Kiril Arsovski Përzho është ekolog dhe profesor i biologjisë, kryeredaktor i platformës edukative në internet DOMA (doma.edu.mk) të Institutit për Studime të Komunikimit. Ai është krijuesi dhe autori i serisë së dokumentarëve edukativë mbi ekologjinë "Doma". Fusha e tij e interesit dhe kërkimit është komunikimi i shkencës, ekologjisë dhe mbrojtjes së mjedisit. Shkruan analiza të çështjeve mjedisore kombëtare dhe rajonale dhe shpesh mban ligjërata në fushën e mbrojtjes së mjedisit. Ish kryetar i Shoqatës Kërkimore të Studentëve Biologë (IDSB), anëtar i Shoqatës Mbretërore Entomologjike dhe Shoqatës Ndërkombëtare të Bihejvioristëve.