fbpx

Konstantin Bitrakov

БЛОГЕРИ АЛБ

23.09.15

Прегледи

kostantin bitrakov 120x160Konstantin Bitrakov ka përfunduar masterin në drejtësi (fusha: e drejta administrative), duke dhënë edhe provimin e shtetit për juristë dhe vazhdon studimet e doktoratës në Fakultetin e Drejtësisë në Beograd. Profesionalisht, ai kryen punë shkencore dhe administrative si bashkëpunëtor në Qendrën për Kërkime Strategjike në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë, por është gjithashtu aktiv edhe në sektorin joqeveritar.