fbpx

Lejla Turçilo

БЛОГЕРИ АЛБ

06.03.20

Прегледи

Lejla Turcilo 120x160Lejla Turçilo është profesoreshë me angazhim të plotë në Departamentin e Komunikimit/Gazetarisë në Fakultetin e Shkencave Politike në Universitetin e Sarajevës, ku ajo jep leksione në lëndën Teoria për mediat, Gazetaria Televizive, Gazetaria në Internet dhe Mediat dhe politika në studimet universitare dhe master dhe Dizajni i ri i mediave dhe PR për Studime të Doktoratës. Ajo është shefe e Qendrës për mësim gjatë gjithë jetës në Fakultetin e Shkencave Politike në Universitetin e Sarajevës dhe në Departamentin e Komunikimit/Gazetarisë.