fbpx

Lidija Pisker

БЛОГЕРИ АЛБ

01.02.19

Прегледи

Lidija Pisker është gazetare dhe studiuese nga Bosnja dhe Hercegovina. Ajo shpesh shkruan për të drejtat e njeriut dhe çështjet e demokracisë për median rajonale dhe ndërkombëtare. Ajo është fituese e çmimit të Kombeve të Bashkuara për rritjen e ndërgjegjësimit të publikut për luftën kundër diskriminimit dhe mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve.