fbpx

Lyudmil Iliev

БЛОГЕРИ АЛБ

13.01.21

Прегледи

Lyudmil Iliev 120x160Lyudmil Iliev është një shkencëtar politik nga arsimi dhe punon si gazetar në gazetën Bullgare "Sega" dhe faqen Segabg. Si reporter, ai mbuloi jetën politike bullgare, si dhe veprimtaritë e Asamblesë Kombëtare Bullgare dhe Ministrisë Bullgare të Punëve të Jashtme. Një ish-punonjës i Drejtorisë së Çështjeve Politike të ministrisë.