fbpx

Magdalena Lembovska

БЛОГЕРИ АЛБ

26.09.17

Прегледи

Magdalena Lembovska 120x160Magdalena Lembovska është studiuese për çështje të sigurisë në Analitika Tink Tenk. Ajo është autore e analizave dhe studimeve të shumta mbi qeverisjen e mirë, reformën në sektorin e sigurisë, migracionin e parregullt dhe mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut. Ajo ka përfunduar studimet e masterit për Krimin Global, Drejtësi dhe Siguri në Universitetin e Edinburgut.