fbpx

Magdalena Petkova

БЛОГЕРИ АЛБ

27.01.16

Прегледи

magdalena petkovaMagdalena Petkova është studente e biologjisë. Anëtare e Shoqatës Kërkimore të Biologëve dhe Shoqatës Ekologjike Maqedonase. Ajo punon në mënyrë aktive në fushën e limnologjisë dhe paleolimnologjisë, aktualisht me një fokus të veçantë në Liqenin e Ohrit.