fbpx

Maja Stojanova

БЛОГЕРИ АЛБ

06.06.17

Прегледи

Maja Stojanova 120x160Maja Stojanova është Doktor i Shkencave Politike në Fakultetin e Drejtësisë "Justiniani i Parë " në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodij" në Shkup. Ajo paraprakisht ka përfunduar studimet  master në shkenca politike në Fakulteti Juridik “Justinian i Parë” në Programin e Menaxhimit Politik TEMPUS. Ajo investigon në fushat e opinionit publik dhe hulumtimit të opinionit publik, teorive politike moderne dhe mendimit politik modern. Ajo është kolumniste dhe autore e disa punimeve shkencore në vend dhe jashtë tij. Ajo ka fituar disa çertifikata dhe çmime nga shoqata ndërkombëtare.