fbpx

Marjan Vuçkoviq

БЛОГЕРИ АЛБ

23.09.15

Прегледи

Marjan Vuckovic 120x160Marjan Vuçkoviq u diplomua në Fakultetin e Drejtësisë "Justiniani i Parë" në Shkup, ku përfundoi studimet e masterit në Departamentin e Shkencave Politike në fushën e shoqërisë civile dhe marrëdhënieve ndëretnike në Republikën e Maqedonisë dhe në rajon. Ai është Kryetar i Forumit të Shkencave Politike të Maqedonisë, një shoqatë e shkencëtarëve politikë në Maqedoni, si dhe është kolumnist shumëvjeçar për revistën javore "Ego". Ai merret me zhvillimet politike dhe sociale në vend dhe më gjerë, duke dhënë pikëpamjet dhe mendimet e veta mbi to.