fbpx

Martin Manaskov

БЛОГЕРИ АЛБ

21.11.16

Прегледи

MartinManaskov nova bloger 120x160Martin Manaskov është studiues-praktikant në Analitika tink tenk nga Shkupi, ku është pjesë e programit të politikave të sigurisë. Ai është student në Shkollën e Gazetarisë dhe Marrëdhënieve me Publikun. Përvoja e tij e punës përfshin vperimtari studimore në organizatat tink tenk dhe angazhime gazetareske në mediat maqedonase. Fushat e tij të interesit janë siguria, diplomacia, demokracia dhe mediat.