fbpx

Martin Naunov

БЛОГЕРИ АЛБ

26.07.18

Прегледи

Martin Naunov 120x160Martin Naunov është studiues në Institutin e Pragës për Studime të Sigurisë. Ai më parë ka punuar në ekipin juridik të kompanisë mediatik Herst në Nju-Jork dhe si asistent kërkimor në Universitetin Xhons Hopkins dhe në Kolegjin Midëlburi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.