fbpx

Milço Balevski

БЛОГЕРИ АЛБ

25.10.16

Прегледи

milco balevskiMilço Balevski lindi në Shkup në vitin 1992. Ai është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë në Lubjanë, ku aktualisht po studion për master. Interesat e tij personale janë sfera e të drejtës kushtetuese dhe teoria juridike. Ai ka marrë pjesë në disa simulime gjyqësore në fushën e së drejtës kushtetuese dhe në konferenca dhe seminare në fushën e së drejtës sportive.