fbpx

Mirosllav Draganov

БЛОГЕРИ АЛБ

07.09.17

Прегледи

Miroslav Draganov 120x160Mirosllav Draganov është Drejtor Ekzekutiv i Institutit për të Drejtat e Njeriut (IDNJ). Ai ka përfunduar studimet master për të drejtën kushtetuese në Fakultetin e Drejtësisë në Shkup, dhe ka dhënë provimin e shtetit për juristë në vitin 2013. Ai ka përvojë pune si demonstrues në Fakultetin e Drejtësisë, bashkëpunëtor për fondet e investimeve dhe në një zyrë avokatie dhe ka punuar jurist në bankë. Fushat me interes për hulumtime përfshijnë gjyqësorin, lirinë e shprehjes dhe aksesin në informacion, mosdiskriminimin dhe vetëqeverisjen lokale.